Beste indisk restaurant oslo

Du har nok lurt på hvilken indisk restaurant som er best i Oslo? Svaret på det er Nimbu. Nimbu er en fasjonabel indisk restaurant i Oslo. Oppskriftene er bygget på tradisjonsrike retter og et moderne indisk kjøkken. En unik kombinasjon som gir deg en opplevelse du kommer til å lengte etter! Gjester kan kose seg med smakfulle retter, eksklusiv indisk øl, vin og cocktails. Nimbu har et enestående lokale, med Norges beste plassering, Barcode.

Et lite stykke India

Indiske restauranter har ofte noe til felles, og det er at de er basert på oppskrifter som har gått gjennom mange generasjoner i familien. Nimbus konsept er basert på generasjoner med familieoppskrifter kombinert med en med en moderne og fasjonabel vri. For å kunne gi gjestene den beste smaksopplevelsen må alt ned i detaljnivå være presist.

Det er derfor essensielt med et toppklasse kokketeam. Nimbus kokketeam er håndplukket og har lang erfaring fra femstjerners hotell overalt i verden, dessuten har hovedkokken vært dommer i MasterChef Ukraina. Kokketemaet har fokusert på de tradisjonelle indiske rettene, men lagt til en moderne og stilrik vri.

Nimbu's unike meny

De indiske tradisjonene er viktige for oss i Nimbu. Restauranten har en moderne, fasjonabel og dristig stil, men tradisjonene er ivaretatt. Vi tilbyr et unikt utvalg indisk drikke, som Kingfisher og Cobra. De tradisjonsrike indiske rettene er blitt spicet opp med autentisk langreist krydder fra India, med en vestlig og fasjonabel vri.

Rettene blir servert på eksklusiv vis, som vil stimulere mer enn kun smaksløkene. Appetitten påvirkes av alle de fem sansene, og dermed er det viktig at alle rettene ser, smaker og lukter appetittlige. Er du ute etter Oslos beste og mest smakfulle lunsjtilbud? Nimbu har også en lunsjmeny og flere lunsjavtaler. Har du alltid følt at det er noe som mangler til lunsj, at det samme gamle ikke lenger duger? Da er Nimbu svaret - Kontakt oss for lunsjavtale.

Velkommen til den beste indiske restauranten i Oslo

Smak på matretter fra et moderne indisk kjøkken. Her, i den indiske restauranten med Oslos beste plassering, vil du erfare en unik kulinarisk opplevelse, og en reise gjennom Indias mattradisjoner på en moderne og eksklusiv måte. Nimbu er stolte av å tilby moderne indiske retter som er basert på familiens oppskrifter. Vi i Nimbu har vært med på å drive indiske restauranter i Oslo i over 30 år. Nimbu er den indiske restauranten for deg som ønsker å oppleve indiske matretter som smaker godt og ser bra ut, i tillegg til et moderne, stilig lokale som gir deg tempel-vibe. Her er det rom for familiemiddager, romantiske kvelder eller et lunsjmøte med kollegaene. Opplev den unike følelsen av å spise på Oslos besteindiske restaurant!