Indisk familierestaurant

Nimbu er en fasjonabel indisk restaurant i Oslo. Oppskriftene er bygget på tradisjonsrikeretter og et moderne indisk kjøkken. En unik kombinasjon som gir deg en opplevelse du kommer til å lengte etter! Gjester kan kose seg med smakfulle retter, eksklusiv indisk øl, vin og cocktails. Nimbu har et enestående lokale, med Norges beste plassering, Bjørvika. Reserver et bord i dag og opplev ekte indisk fine dining!

Familiesamling

Nimbu er et unikt restaurantkonsept som kombinerer fine dining, eksklusive retter og en unik opplevelse. Hos oss vil du oppleve en unik indisk restaurant, der du får smake på flere deler av India som du muligens ikke har opplevd tidligere. Nimbu inviterer deg til et lite stykke India, med en stor smaksopplevelse. Vi har hentet inn eksklusive indiske kokker, for å gi dere den mest autentiske smaksopplevelsen.

Kokketeamet har bred erfaring fra mange ulike land og restauranter. India er et land rikt på kultur, krydder, urter og en god blanding av noe mystisk og vakkert. Vi i Nimbu har fokusert på det vakre India har å tilby, og med det ønsker vi å invitere til indisk fine dining. Hos oss vil du bli trollbundet av et moderne og lekkert lokale, en kulinarisk erfaring du ikke har sett maken til, og en opplevelse du seint vil glemme.

Mat med krydder fra India

Hos Nimbu får du mat og drikke fra autentiske indiske steder. Vi har de klassiske indiske rettene de fleste kjenner igjen, som deilige butter chicken og beef tikka. Attpåtil de tradisjonelle indiske rettene, har kokken spicet opp disse med langreist krydder hele veien fra India, slik at maten du bestiller hos oss er helt unik. Nimbu er en familievennlig restaurant som har noe å tilby for hele familien.

Om det er bursdag eller et familietreff, Det er hyggelig å bestille mange ulike retter og dele de for en unik smaksopplevelse. Dette skaper en fin sosial ramme rundt måltidet, og alle får smake på litt av hvert. Kanskje dere finner noen nye favoritter? Det er i tillegg mulig å bestille rettene etter styrkegrad, slik at det kan passe for de som liker det sterkt og de som liker det mindre sterkt.

Velkommen til Oslos fineste indiske restaurant!

Det er lite annet som kan måle seg med utsikten, lokalet og den opplevelsen du hos oss på Nimbu. Be en av våre servitører om å komme med anbefalinger til mat og drikke, kanskje dere får dere noen nye favoritter etter kokkens mange kunster. 

Du finner restauranten ved Munch Brygge på Bjørvika.