Indisk mat oslo

Nimbu er en fasjonabel indisk restaurant i Oslo. Oppskriftene er bygget på tradisjonsrikeretter og et moderne indisk kjøkken. En unik kombinasjon som gir deg en opplevelse du kommer til å lengte etter! Gjester kan kose seg med smakfulle retter, eksklusiv indisk øl, vin og cocktails. Nimbu har et enestående lokale, med Norges beste plassering, Bjørvika. Opplev nytelsen av et moderne indiskkjøkken.

Indisk designermat

Indiske mat og indiske restauranter har ofte noe til felles, de er basert på oppskrifter som har gått gjennom mange generasjoner i familien. Nimbus konsept er basert på generasjoner med familieoppskrifter kombinert med en moderne og fasjonabel vri. For å kunne gi gjestene den beste smaksopplevelsen må alt ned i detaljnivå være presist. Det er derfor essensielt med et toppklasse kokketeam. Nimbus kokketeam er håndplukket og har lang erfaring fra femstjerners hotell overalt i verden, dessuten har hovedkokken vært dommer i MasterChef Ukraina. Kokketemaet har fokusert på de tradisjonelle indiske rettene, men lagt til en moderne og stilrik vri.

Indisk meny

De indisk etradisjonene er viktige for oss i Nimbu. Restauranten har en moderne, fasjonabel og dristig stil, men tradisjonene er ivaretatt. Vi tilbyr et unikt utvalg indisk drikke, som Kingfisher og Cobra. De tradisjonsrike indiske rettene er blitt spicet opp med autentisk langreist krydder fra India, med en vestlig og fasjonabel vri. Rettene blir servert på eksklusiv vis, som vil stimulere mer enn kun smaksløkene. Appetitten påvirkes av alle de fem sansene, og dermed er det viktig at alle rettene ser, smaker og lukter appetittlige.  

Er du ute etter Oslos beste og mest smakfulle lunsjtilbud? Nimbu har også en lunsjmeny og flere lunsjavtaler. Har du alltid følt at det er noe som mangler til lunsj, at det samme gamle ikke lenger duger? Da er Nimbu svaret.

Indisk smaksopplevelse

Smak på matretter fra et moderne indisk kjøkken. Her, i den indiske restauranten med Oslos beste plassering, vil du erfare en unik kulinarisk opplevelse, og en reise gjennom Indias mattradisjoner på en moderne og eksklusiv måte. Nimbu er stolte av å tilby moderne indisk mat som er basert på familiens oppskrifter gjennom generasjoner. Vi i Nimbu har vært med på å drive indiske restauranter i Oslo i over 30 år.

Nimbu er den indiske restauranten for deg som ønsker å oppleve indiske mat som smakergodt og ser bra ut, i tillegg til et moderne, stilig lokale som gir deg tempel vibe. Her er det rom for familiemiddager, romantiske kvelder eller et lunsjmøte med kollegaene. Opplev den unike følelsen av å spise på den besteindiske maten i Oslo!