Indisk mat takeaway

Nimbu er en fasjonabel indisk restaurant i Oslo. Oppskriftene er bygget på tradisjonsrikeretter og et moderne indisk kjøkken. En unik kombinasjon som gir deg en opplevelse du kommer til å lengte etter! Gjester kan kose seg med smakfulle retter, eksklusiv indisk øl, vin og cocktails. Nimbu har et enestående lokale, med Norges beste plassering, Bjørvika. Opplev nytelsen av et moderne indisk kjøkken. 

Reserver et bord i dag og opplev ekte indisk fine dining. Er du på farten, men likevel ønsker kulinarisk indisk mat? Nimbu tilbyr selvsagt take-away også – Ring oss på 48464600 for å bestille take-away. Beliggenheten er perfekt for deg som ønsker åta turen innom på vei hjem fra jobb eller fra turen innom Oslo sentrum.

Indian fine dining

Det er enkelt å bestille takeaway fra Nimbu. Ring, bestill fra menyen, hent i butikk. Vi tilbyr den samme menyen for takeaway som i restauranten. Det gir deg muligheten til å deilig indisk mat hvor hen du ønsker. Vil du heller komme inn, står vi der med åpne armer og tar deg imot uansett om det skulle være for å hente takeaway eller for å spise her. De indisketradisjonene er viktige for oss i Nimbu.

Restauranten har en moderne, fasjonabel og dristig stil, men tradisjonene er ivaretatt. Vi tilbyr et unikt utvalg indisk drikke, som Kingfisher og Cobra. De tradisjonsrike indiske rettene er blitt spicet opp med autentisk langreist krydder fra India, med en vestlig og fasjonabel vri. Rettene blir servert på eksklusiv vis, som vil stimulere mer enn kun smaksløkene. Appetitten påvirkes av alle de fem sansene, og dermed er det viktig at alle rettene ser, smaker og lukter appetittlige.

Classy indian restaurant

Du erhjertelig velkommen til Nimbu. Du finner oss i Oslo sentrum, på Bjørvika.