Indisk restaurant Bjørvika

Nimbu er en fasjonabel indisk restaurant i Oslo. Oppskriftene er bygget på tradisjonsrikeretter og et moderne indisk kjøkken. En unik kombinasjon som gir deg en opplevelse du kommer til å lengte etter! Gjester kan kose seg med smakfulle retter, eksklusiv indisk øl, vin og cocktails. Nimbu har et enestående lokale, med Norges beste plassering, Bjørvika. Området er fylt med moderne arkitektur og et stort tilbud for alt fra kultur, butikker, opplevelser og restauranter. Reserver et bord i dag og opplev ekte indisk fine dining!

India på en tallerken

Nimbu er et unikt restaurantkonsept som kombinerer fine dining, eksklusive retter og en unik opplevelse. Hos oss vil du oppleve en unik indisk restaurant, der du får smake på flere deler av India som du muligens ikke har opplevd tidligere. På Nimbu vil du møte et lite stykke India, men en stor smaksopplevelse.

Vi har hentet inn eksklusive indiske kokker, for å gi dere den mest autentiske smaksopplevelsen. Kokketeamet har bred erfaring fra mange ulike land og restauranter. Det er grunn til at vi går frem som Oslos beste restaurant. Atmosfæren er en fusjon mellom moderne eksklusive retter og indiske mattradisjoner.

Nimbu's eksklusive meny

Hos Nimbu får du mat og drikke fra autentiske indiske steder. Vi har de klassiske indiske rettene de fleste kjenner igjen, som deilige butter chicken og beef tikka. Attpåtil de tradisjonelle indiske rettene, har kokken spicet opp disse med langreist krydder hele veien fra India, slik at maten du bestiller hos oss er helt unik. 

Det er et uhørt utvalg å velge mellom fra drikke-menyen. Vi tilbyr eksklusive indiske merker som du ikke finner noe annet sted i Norge.  Du kan også velge mellom et bredt utvalg nanbrød og annet tilbehør.

Uteservering, Bjørvikas beste utepils

Nyt deiligindisk mat og drikke i solen på Oslos fineste uteområder. Her på Bjørvika er det en mengde tilbud når det kommer til kultur, shopping og restauranter. Ettershoppingturen eller besøket på Operahuset, kan det friste med en drink. Nestestopp blir Nimbu, enten du vil ha utepils, dessert eller middag!

Hvis dere er flere som skal spise sammen er det hyggelig å bestille mange ulike retter og dele de for en unik smaksopplevelse. Dette skaper en fin sosial ramme rundt måltidet, og alle får smake på litt av hvert. Kanskje dere finner noen nye favoritter?

Det er liteannet som kan måle seg med utsikten, lokalet og den opplevelsen du får hos oss på Nimbu. Be en av våre servitører om å komme med anbefalinger til mat og drikke, kanskje du får deg noen nye favoritter etter kokkens mange kunster. Du finner restauranten i Oslo sentrum på Bjørvika.