Indisk restaurant oslo sentrum

Du har nok lurt på hvilken indiske restaurant som er best i Oslo? Svaret på det er Nimbu. Vi serverer moderne, indiske matretter laget av noen av verdens beste kokker. Du finner oss i sentrum av Oslo, på Bjørvika. Området er fylt med modernearkitektur og et stort tilbud for alt fra kultur, butikker, opplevelser og restauranter. Reserver et bord i dag og opplev ekte indisk fine dining!

Moderne restaurant langs vannkanten

Nimbu er et unikt restaurantkonsept som kombinerer fine dining, eksklusive retter og en unik opplevelse. Hos oss vil du oppleve en unik indisk restaurant, der du får smake på flere deler av India som du muligens ikke har opplevd tidligere. På Nimbu vil du møte et lite stykke India, men en stor smaksopplevelse.

Vi har hentet inn eksklusive indiske kokker, for å gi dere den mest autentiske smaksopplevelsen. Kokketeamet har bred erfaring fra mange ulike land og restauranter. Det er grunn til at vi går frem som Oslos beste restaurant. Atmosfæren er en fusjon mellom moderne eksklusive retter og indiske mattradisjoner.

Mat fra India's skjulte hjørner

Hos Nimbu får du mat og drikke fra autentiske indiske steder. Vi har de klassiske indiske rettene de fleste kjenner igjen, som deilige butter chicken og beef tikka. Attpåtil de tradisjonelle indiske rettene, har kokken spicet opp disse med langreist krydder hele veien fra India, slik at maten du bestiller hos oss er helt unik. 

Det er et uhørt utvalg å velge mellom fra drikke-menyen. Vi tilbyr eksklusive indiske merker som du ikke finner noe annet sted i Norge.  Du kan også velge mellom et godt utvalg nanbrød og annet tilbehør. 

Velkommen til en av Norges mest stilrene restauranter

Nyt deilig indisk mat og drikke i solen på Oslos fineste uteområder. Her på Oslo sentrum er det en mengde tilbud når det kommer til kultur, shopping og restauranter. Mens du er her kan du sjekke ut Vannkunsten, Munch Brygge, Operataket og Norges fineste arkitektur. Etter shoppingturen eller besøket på Operahuset, kan det friste med en drink eller en matbit. Neste stopp blir Nimbu, enten du vil ha utepils, dessert eller middag!

Hvis dere er flere som skal spise sammen er det hyggelig å bestille mange ulike retter og dele de for en unik smaksopplevelse. Dette skaper en fin sosial ramme rundt måltidet, og alle får smake på litt av hvert. Kanskje dere finner noen nye favoritter?

Det er liteannet som kan måle seg med utsikten, lokalet og den opplevelsen du får hos oss på Nimbu. Be en av våre servitører om å komme med anbefalinger til mat og drikke, kanskje du nye favoritter kokkens mange kunster. Du finner restauranten i Oslo sentrum på Bjørvika.