Kokketeamet

Executive Chef Daljit Singh

  • Chef Daljit Singh fra filmen The Expendables
  • Her briljerer Chef Daljit fra en middag til filmen The Expendables sammen med Jason Statham, Jet Li, Sylvester Stallone og mange flere.

Executive chef Daljit Singh

Executive Chef Daljit Singh har igjennom mange års erfaring opparbeidet seg en bemerkelsesverdig CV bestående av kulinarisk TV sendte programmer som blant annet dommer i Master Chef Ukraina, matlaging for diverse fotball landslag under EM i Fotball 2012, restaurant konsultasjon for internasjonale 5-stjernes hotellkjeder, innovasjon innenfor asiatisk fusionmat og briljert for et stort antall matfestivaler rundt omkring i verden.

Etter å ha startet sin reise fra en beskjeden familieeid godteributikk i landsbyen Kapurthala - India, til å kokkelere i private sammenkomster for kjendiser som blant annet Jennifer Lopez, Marc Anthony og Elton John, føler man seg privilegert hver gang man spiser en rett som Chef Daljit står bak. Presidenten av Israel, Indias Ambassadør og Prinsen av Saudi Arabia har alle sagt at maten de fikk servert av Chef Daljit har vært noe av den beste kulinariske opplevelsen de har hatt.

Reisen til Chef Daljit har tatt han med på en læringskurve få kokker noen gang vil få oppleve. Nominasjonen som en av Ukrainas topp 10 kokker er kun én av bemerkelsene til Chef Daljit.

Nå gleder Chef Daljit seg til å ta det Norske folk med på en kulinarisk reise kun noen få utvalgte har fått være med på. Etter å ha eksperimentert med sesongbaserte råvarer med laserfokus på kvalitet, har Daljit satt sammen en eksklusiv 7-retters middag som kan oppleves på Nimbu.

Vi åpner snart for Chef's Table
The Expendables Hollywood Chef

The Expendables

Her står Chef Daljit med menyen som han har laget for innspillingen av filmen The Expendables

Master Chef Nimbu

Master Chef

Her er Chef Daljit fra Master Chef Ukraina i 2011

Kokkeshow

Kokkeshow

Her viser Chef Daljit hvordan man kan filetere Torsk

Trykk på bildet nedenfor for å åpne bildegalleri

Yoshi

Trykk på bildet nedenfor for å åpne bildegalleri

Chef Rohan og Chef Rajendra

Chef Rajendra Rawat

  • Chef Rajendra
  • En fokusert Rajendra

Chef Rajendra har over 18 års erfaring, blant annet fra de største restaurantene i New Delhi.
Etter 5 år i India, var det på tide å ta steget videre og reisen gikk til Shanghai Kina under World Expo 2010. Etter dette ble Chef Rajendra headhuntet til det prisvinnende hotellet The Metropolitan Hotel. Chef Rajendra har også lansert to restauranter i München, Tyskland og i St. Petersburgm, Russland. Deretter spente den kjente kjendiskokken Ajay Chopra øynene opp for Chef Rajendra, og resten er historie.

Etter å ha jobbet i over 6 forskjellige land med en ekstrem arbeidsvilje og "attention to detail"; fikk flere øynene opp for Chef Rajendra som endte opp med et dryss av jobbmuligheter. Her kan vi stolt si at Chef Rajendra valgte å komme til Norge hvor han nå er med på å ta det Norske folk på en historisk reise de sent kommer til å glemme. Fra å eksperimentere med nye retter på daglig basis, til å nærmest perfeksjonere hva som kommer ut av Nimbu sin Tandoor; er vi sikre på at dere kommer til å elske maten til Rajendra.

Chef Devendra

Chef Devendra har erfaring fra anerkjente spisesteder rundt omkring i verden. Fra New Delhi Fortune hotel som curry chef, til Sangam i Tyskland og hele veien til luksuriøse Moti Mehal Deluxe i Dubai, de forente arabiske emirater.

Er det én ting Chef Devendra kan, så er det å lage fantastiske curry-retter. Chef Devendra er glad i Japansk fusion og du vil se glimt av hans kreativitet på Nimbu sin a la carte. Fra råvare til råvare strever Chef Devendra alltid etter nye måter å ta en rett til neste nivå på.

Chef Gautam

Chef Gautam har lang og verdifull erfaring til tross sin unge alder. Fra Golden Palms Himachal til Sangam i Tyskland; har Chef Gautam jobbet profesjonelt som kokk i over 15 år. Gautam er en dyktig lagspiller og har alltid et smittende smil om munnen.

Hva enn laget trenger av hjelp, vet de til enhver tid at Chef Gautam er å regne med. Å ikke la seg stresse er en av de viktigste egenskapene til en kokk, uansett hvor mye som skjer på kjøkkenet; og dette har Chef Gautam mestret med sin tolmodighet, finesse og arbeidsvilje. Chef Gautam tar ofte over stafettpinnen uavhengig av arbeidsoppgave og dette setter de andre kokkene ekstremt stor pris på.