Maten

Nimbu har et spesielt forhold til mat, og ser på maten som en kreasjon mer enn et produkt. Vi serverer mat hvor det kreves dyktighet, tålmodighet og de rette ingrediensene for å sette sammen. Vi har forstått opprinnelsen av de forskjellige rettene, reist dypt inn til Indias glemte hjørner og lært hvordan de lokale har tilpasset oppskriftene over tid slik at hver rett er særegen. Nimbu bruker spesielle håndplukkede urter, planter og krydder for å gi maten sin unike sjarm. Vi utfordrer status quo, og gir oss ikke før kreasjonene får deg til å ville komme tilbake.

Maten du får servert hos oss, kan vi love deg at du ikke får på samme måte andre steder.
Eksklusivitet, kreativitet og finesse er ord vi strever etter å oppnå.

Chef's Table

Chef's Table for nimbu er en arena hvor kokkene kan ta frem sin lekne side. Her eksperimenterer vi med råvarer, krydder, kombinasjoner og kreasjoner. Nimbu sin første Chef's Table som varte i 11 dager (før nedstenging av Oslo jamfør smittevern) var utsolgt hver eneste dag. Vi fikk masse god tilbakemelding og to av rettene har til og med funnet sin plass ut i vår à la carte.

Det betyr at dere nå kan nyte "Smoked salmon with spicy saffron sauce" og "Lamb minced meat in a bite-sized truffle naan" ved et hvert besøk!

Nå jobber vi med en ny og spennende Chef's Table som løfter de 7 rettene med nye smaker og råvarer. Vi gleder oss til å se hvilke retter som finner veien ut i vår à la carte denne gangen.