Maten

Nimbu har et spesielt forhold til mat, og ser på maten som en kreasjon mer enn et produkt. Vi serverer mat hvor det kreves dyktighet, tålmodighet og de rette ingrediensene for å sette sammen. Vi har forstått opprinnelsen av de forskjellige rettene, reist dypt inn til Indias glemte hjørner og lært hvordan de lokale har tilpasset oppskriftene over tid slik at hver rett er særegen. Nimbu bruker spesielle håndplukkede urter, planter og krydder for å gi maten sin unike sjarm. Vi utfordrer status quo, og gir oss ikke før kreasjonene får deg til å ville komme tilbake.

Maten du får servert hos oss, kan vi love deg at du ikke får på samme måte andre steder.
Eksklusivitet, kreativitet og finesse er ord vi strever etter å oppnå.

Chef's Table - 8 retter

Chef's Table for nimbu er en arena hvor kokkene kan ta frem sin lekne side. Her eksperimenterer vi med råvarer, krydder, kombinasjoner og kreasjoner. Nimbu sin første Chef's Table som varte i 11 dager (før nedstenging av Oslo jamfør smittevern) var utsolgt hver eneste dag. Vi fikk masse god tilbakemelding og to av rettene har til og med funnet sin plass ut i vår à la carte.

Det betyr at dere nå kan nyte "Smoked salmon with spicy saffron sauce" og "Lamb minced meat in a bite-sized truffle naan" ved et hvert besøk!

Nå er en ny og spennende 8 retters Chef's Table lansert med nye smaker og råvarer.
Vi gleder oss til å se hvilke retter som finner veien ut i vår à la carte denne gangen.
RESERVER BORD TIL CHEF'S TABLE

From Executive Chef Surya

"Our Chefs Table is a specially crafted 8 course meal that consists of wine pairing options. The menu is carefully balanced & created by our chefs who have done in-depth research of existing original authentic recipes & elevating it to new modern intricate flavors & aesthetic appeal. Each dish that is created has a story behind it related with memories & nostalgic experiences, henceforth we want Norway to experience such a special meal throughout our 8 courses. I promise to bring you playful flavors & textures that is new to your palate & enhances dining experience with us through our Indian roots of culture & tradition".